Tag: DASH

Para dhe dashuri të reja, parashikimi javor i yjeve

07/10/2020

Dash i dashur, këtë javë duhet t’i kushtoni vëmendje të veçantë komunikimit pasi kontrasti midis Merkurit tek Akrepi dhe Uranit tek Demi tregon se mund ... Read More

Dashi me 4 brirë, çudia në Elbasan

30/05/2020

Elbasani befason sërish. Një dash me katër brirë. Rasti i përket fermerit Hamza Idrizi i cili e ka blerë atë që kur ishte qengj në ... Read More

Basha: Raporti i DASH, shkatërrimtar për Shqipërinë

29/03/2019

Kryetari i PD, Lulzim Basha i vlerësoi si shkatërrimtare për vendin të dhënat e raportit të DASH për çështjen e narkotikëve në Shqipëri. Vendi tha ... Read More

DW: Drejtësia në Kosovë nën kthetrat e politikës

16/03/2019

Në raportin e Departamentit Amerikan të Shtetit (DASH) mbi të Drejtat e Njeriut në botë, Kosova kritikohet për korrupsionin endemik në qeveri, dhunën e kërcënimet ... Read More