Tag: dallojnë

Personat më gojëëmbël i përkasin këtyre shenjave të horoskopit!

04/04/2021

Të gjitha shenjat astrologjike kanë karakteristikat e tyre unike që i dallojnë ato nga konteksti i përgjithshëm. Shumë prej nesh përballen me njerëz me të ... Read More

Shumë thjesht: Si të dalloni mjaltin e vërtetë nga ai me përzierës

12/10/2019

Por jo të gjithë kanë aftësinë që ta dallojnë, edhe pse ka disa forma. Mjalti bio ka grimëza të vogla brenda tij, që janë pjesë ... Read More

Ekspertët japin alarmin për pijen më të dashur për shqiptarët: Mos e konsumoni në verë

28/07/2019

Çdo vend dhe qytetërim ka karakteristikat e tij që e dallojnë nga vendet e tjera. Ushqimi, pijet, kukltura dhe zakonet janë vetëm disa nga elementët ... Read More

Cili sport kërkon më shumë angazhim?

26/02/2019

Të gjitha sportet pa përjashtim kërkojnë kondicion të shkëlqyeshëm dhe përpjekje fizike Natyrisht që dallojnë në teknikë dhe në sasi të përpjekjeve, prandaj për futbollistët ... Read More

Presidencialet, koordinohen partnerët e koalicionit

07/02/2019

7 Shkurt 2019 / 15:28 Ndërsa liderët e koalicionit qeveritar dallojnë në qëndrime për kandidatin për president, bashkëpartiakët e tyre mbajnë shpresa për kandidat të ... Read More