Tag: COVIDit

Marrja e vaksinës mund të ndikojë në sterilitetit tek gratë? – Kjo është e vërteta

12/12/2020

Asnjë provë nuk ka treguar mbi mundësinë e sterilitetit tek gratë. Vaksinimet masive kundër Covidit kanë filluar në Mbretërinë e Bashkuar. Tani ekspertët kanë lëshuar ... Read More

Probleme me policinë për Dua Lipën/ Theu rregullat e COVID, ndërpriten xhirimet

16/10/2020

Kur erdhi puna për të xhiruar klipin e ri, Dua Lipa kapërceu kufizimet e COVID-it dhe doli me disa “rregulla të reja”. Por jo gjithçka ... Read More