Tag: Çollaku

Pas Parisit, këshilltari i Thaçit pret takim në Bruksel dhe më pas në Washington

13/05/2019

Bekim Çollaku, i cili është shef i Kabinetit të Presidentit, Hashim Thaçi, ka thënë se pas Samitit të Parisit pret takim në Bruksel dhe më ... Read More

Çollaku: Përfshirja e Gjermanisë dhe Francës, pikë kthese në procesin e dialogut

03/05/2019

  Bekim Çollaku, shefi i Kabinetit të Presidentit, Hashim Thaçi, gjatë një interviste gazetën “Shekulli”, ka treguar prapaskenat e takimit të Berlinit. Takimi i Berlinit ... Read More

Çollaku: Letrën nga Amerika duhet ta marrim shumë seriozisht

14/02/2019

Këshilltari i presidentit Hashim Thaçi, Bekim Çollaku, ka thënë se asnjëherë nuk pritet nga shteti i Serbisë që të sillet në mënyrë të civilizuar ndaj ... Read More