Tag: ceremonie

Meta vlerëson pesë kampionë, rekordmenë dhe trajnerë të shquar të peshëngritjes shqiptare: Burim krenarie kombëtare

30/01/2021

Me anë të një ceremonie solemne, Presidenti i Republikës, Ilir Meta, vlerësoi sportistë dhe trajnerë të spikatur të peshëngritjes shqiptare, të cilët me rezultatet e ... Read More

Rritet dhuna në familje, 300 raste më shumë në 2018 se në 2017

14/03/2019

Gjatë një ceremonie formale, sot u nënshkrua memorandumi i bashkëpunimit për Sistemin e integruar të evidentimit të rasteve të dhunës në familje ndërmjet Ministrisë së ... Read More

Ambasadori i Kosovës në Hungari, Shpend Kallaba, i dorëzon Letrat Kredenciale presidentit të Hungarisë

06/02/2019

Gjatë një ceremonie protokollare në pallatin presidencial, ambasadori Republikës së Kosovës në Hungari, Shpend Kallaba, i ka dorëzuar Letrat Kredenciale Presidentit të Republikës së Hungarisë, ... Read More