Tag: burgjet

Në burgjet e Kosovës mungon stafi adekuat shëndetësor

04/05/2019

Burgjet e Kosovës ende po përballen me probleme të ndryshme. Përveç kontrabandës, numrit jo adekuat të stafit korrektues, as shërbimet shëndetësore nuk del të jenë ... Read More

Nehat Thaçi: Kosova ka burgjet më të mira në rajon

28/04/2019

Burgjet në Kosovë po vlerësohen si më të mira në rajon. Kështu thotë Drejtori i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Nehat Thaçi. Ai shprehet i bindur ... Read More

Shqipëria shpenzon më shumë për një të burgosur, sesa për një student

07/02/2019

Një tjetër problem që hasen burgjet tona, është mbipopullimi, i cili vjen nga një sërë shkaqesh të ndryshme. Më kryesorja, siç treguam në fillim të ... Read More

Rrëfimi i ish-drejtorit të burgjeve: Ja si u hap tuneli nëntokësor për arratisjen e Gaxhait (Video)

06/02/2019

Në burgjet në Shqipëri, për shkak të godinave të amortizuara, dhe pa asnjë perimetër sigurie, tentativat e arratisjes janë raste të përsëritura herë pas here. ... Read More