Tag: Boban

Kthesë e madhe, Boban shumë afër të bëhet drejtor i skuadrës së Serie A, rivalit të Milanit

25/10/2020

Ish-drejtori i Milanit, Zvonimir Boban është pranë rikthimit në futboll. Kroati u shkarkua nga Milani në mars të këtij viti, pasi e kishte kritikuar drejtorin ... Read More

Boban Stankoviq pritet të jetë ministër i ri i Bujqësisë

02/02/2019

Ministër i ri i Bujqësisë pritet të jetë Boban Stankoviq, nga Partia e Pavarur Liberale e Slobodan Petroviqit. Kështu merr vesh Klan Kosova nga burime ... Read More

Gjykata shqiptoi 6 vjet burg për vrasësin e Almirit

05/04/2018

5 April 2018 / 16:54 Gjashtë vite burg për Boban Iliq, 6 muaj për Sedat Aliun dhe nga 9 muaj burg për Abdulla Aliun dhe ... Read More

Sopoti, mbrojtja heq dorë nga dëshmia e Mijallkovit

02/03/2018

2 March 2018 / 15:41 Gjashtë agjentët e DSK-së Robert Ivanovski, Boban Stojanovski, Ilija Smilevski, Mile Vellkovski, Marjan Nikollovski, Mile Andonovski dëshmuan në seancën e sotme ... Read More