Tag: blejmë

Blerja online dhe zhgënjimet e njerëzve

22/07/2020

Ndonjëherë, ne blejmë gjëra për të cilat më vonë pendohemi! Bright Side gjithashtu ka gjëra që dëshiron të mos i kishte blerë, por nuk është ... Read More

Ja çka ndodhë nëse e mbushni veturën me Coca Cola në vend të karburantit

22/10/2019

Gjithmonë kur i blejmë veturat pyesim dhe e testojmë se çfar harxhime ka vetura që duam ta vozisim Këto pyetje zakonisht bëhen për ata që ... Read More

Galaxy Fold dhe S10 5G në para-porosi që nga nesër

11/04/2019

E vetmja pyetje e mbetur për Galaxy Fold ishte: Kur mund ta blejmë? Përgjigjja është, nesër. Samsung sapo lëshoi një njoftim të shkurtër duke thënë ... Read More