Tag: Beti

Buqetë me lule nga Bekteshi për bashkëshorten e Ciprasit

02/04/2019

Alsat 2019-04-02T12:24:46+02:00 Kryeministri grek, Aleksis Cipras, në Shkup arriti bashkë me partneren e tij, Beti Baziana. Cipras dhe Baziana ateruan në aeroportin e Shkupit, në ... Read More