Tag: bastore

Inspektorati në Ferizaj mbyll 13 bastore

07/02/2019

Inspektorati i Komunës dhe Drejtoria e Financave ka mbyllur 13 bastore në qytet dhe fshatra të Ferizajt. Siç njofton Komuna  e Ferizajt, gjatë inspektimeve të ... Read More

Tetovë, dy persona sulmojnë punonjësin në bastore

05/11/2018

5 Nëntor 2018 / 13:13 Dje pasdite 34-vjeçari Xh.Z. nga Tetova, i punësuar në një bastore sportive me lokacion në udhëkryqin në mesë të rrugëve ... Read More