Tag: basketbolli

Basketboll, FSHB merr vendimin për kampionatin: Edicioni 2019-2020 do të mbyllet në parket

03/06/2020

Pas një pauze 3-mujore për shkak të pandemisë, basketbolli shqiptar bëhet gati për të rifilluar sezonin. Me hapjen e palestrave nga Ministria e Shëndetësisë, u ... Read More

Sezon ndryshe me shpalljen e Bashkimit kampion dhe Prishtina historike në Evropë – basketbolli kosovar në vitin 2018

01/01/2019

Basketbolli në Kosovë nuk ka përjetuar momentet më të mira as gjatë vitit 2018. Teksa nostalgjia te adhuruesit e basketbollit për kohëra të vjetra gjithnjë ... Read More