Tag: bashkudhëtar

Dy persona rëndë të lënduar, 24 fatkeqësi komunikacioni gjatë fundjavës në Shkup

15/04/2019

S A 2019-04-15T09:43:38+02:00 Një shofer dhe një bashkudhëtar janë lënduar rëndë, ndërsa nëntë persona kanë marrë lëndime të lehta në 11 nga gjithsej 24 fatkeqësi ... Read More

Shkup, largohen mbi 100 vetura nga karrotreci për parkim të parregullt

20/02/2019

20 Shkurt 2019 / 9:30 Një bashkudhëtar i automjetit motorik vozitës dhe një këmbësor kanë marrë lëndime të rënda trupore, ndërsa tre persona kanë marrë ... Read More

Shkup, 36 aksidente gjatë fundjavës, 19 persona të lënduar

24/09/2018

Shoferi i një motoçiklete dhe një bashkudhëtar në automobil janë lënduar rëndë, ndërsa 17 persona tjerë kanë marrë lëndime të lehta, në 36 aksidente trafiku ... Read More