Tag: Armatës

Ushtarët shqiptarë në Armatën e Zvicrës thërrasin ‘na jemi shqiptarë’ gjatë ushtrimeve (Video))

27/05/2019

Disa ushtarë të Armatës së Zvicrës janë xhiruar duke bërë stërvitjet e tyre ushtarake. Ndërkaq e veçanta e kësaj videoje është se derisa ushtrojnë, ata brohorasin ... Read More

Trajnim i përbashkët ushtarak SHBA-Maqedonia e Veriut

13/03/2019

13 Mars 2019 / 15:16 Trajnim i përbashkët i ARM-së dhe armatës amerikane realizohet sot në poligonin e Armatës Krivollak. Majori Goran Shutevski, zëvendëskomandant i ... Read More

Autobusi i ARM-së, shkrumbohet nga zjarri

29/10/2018

29 Tetor 2018 / 10:49 Një autobus i Armatës së Republikës së Maqedonisë sot në mëngjes, rreth orës 6:30 u përfshi nga flakët. Autobusi ishte ... Read More

Dita e ARM-së, sindikatat ankohen për kushtet

18/08/2018

18 August 2018 / 14:59 Dita e armatës së Maqedonisë shënohet me fjale jo miradije për institucionet që udhëheqin me ushtrinë. Sindikata e pavarur e ... Read More

Përfaqësimi i shqiptarëve në armatë, i papërfillshëm

17/08/2018

Dita e Armatës së Maqedonisë i gjen ushtarët shqiptarë të diskriminuar. Në listën e njësitit ushtarak elitar, “Ujqit” nuk gjendet asnjë emër shqiptarë, edhe përkundër ... Read More