Tag: arkitektëve

Shtëpitë më të këqija që keni parë ndonjëherë në jetë [Foto]

12/04/2019

Falë Hannes Coudenys dhe sigurisht, vetë arkitektëve, Belgjika është bërë famëkeqe për ndërtesat e saj të çuditshme. Në vitin 2012, Coudenys vendosi të fillojë të ... Read More