Tag: ankthin

Surpriza e së premtes, ҫfarë duhet të bësh në ditën më të lumtur të javës

17/07/2020

Në ndryshim nga ajo që njihet nga të gjithë si e Hëna Blu ose dita që të shton ankthin e një jave të gjatë, e ... Read More

Mesazhet dhe këshillat e personazheve publikë se si të luftojmë koronavirusin

12/03/2020

Egla Xhemali – Ka ditë që shqiptarët po përjetojnë ankthin e ardhjes së koronavirusit. Shumica e njerëzve kanë ndërprerë aktivitetet dhe kanë zgjedhur vendet e ... Read More

3 këshillat kryesore për të përballuar ankthin

01/09/2019

Për këtë arsyje janë ofruar disa këshilla se si të përballeni me ankthin social për ta bërë jetën tuaj më të lehtë dhe më të ... Read More

Mungesa e gjumit lidhet me depresionin

17/08/2019

Më pak se tetë orë në gjumë lidhen me ankthin dhe depresionin, sipas studimit më të ri. Insomniakët janë më pak të aftë që t’i ... Read More

Nëse jeni duke përjetuar ankth, këto janë disa aktivitete që do t’iu ndihmojnë

28/06/2019

Përderisa ekzistojnë shumë metoda për të menagjuar ankthin, një ndër to është edhe zgjedhja e disa aktiviteteve, që ju i shijoni dhe të cilat do ... Read More

Recetat natyrale që i ndihmojnë trupit ta luftojë depresionin

21/06/2019

Depresioni është një çrregullim psikologjik i cili ka simptoma të ngjashme me ankthin. Disa prej këtyre simptomave janë: mungesa e energjisë, disponimi i ulët, çrregullime ... Read More