Tag: akullin

Ja pse nuk duhet të hani akullin që krijohet pas borës

12/01/2021

Ndërsa mund të jetë joshëse të hani akullin që krijohet pas borës kjo gjë mund të jetë edhe shumë e rrezikshme, për këtë arsye meteorologët ... Read More

Vendosni një copë akulli në qafën tuaj dhe shikoni çfarë do ndodhë

21/11/2019

Nëse ju jeni si unë atëherë besoj se ju e përdorni akullin vetëm për të ftohur pijen tuaj. Por të gjithë ne e kemi përdorur ... Read More

Xhaferi merr përgjigjet e para për referendumin

24/08/2018

24 August 2018 / 15:52 Deputeti i VMRO-DPMNE-së Antonio Milloshoski, theu akullin i pari nga kolegët e tij duke konfirmuar pjesëmarrjen e tij në fushatën ... Read More