Tag: akrepat

A do të ndryshohet ora edhe këtë vit si zakonisht? Ky është vendimi

25/10/2021

Më në fund do t’i kthejmë akrepat e orës një orë mbrapa në tetor, siç kemi bërë për kaq shumë vjet, duke shënuar fillimin e ... Read More

Akrepat e orës do të lëvizin 60 minuta përpara pas mesnate

27/03/2021

Pas mesnate akrepat e orës do të lëvizin 60 minuta përpara. Natën midis të shtunës 27 mars dhe të dielës 28 mars, në orën dy ... Read More

Kështu reagon trupi ndaj ndërrimit të orës

04/04/2019

Kur akrepat e orës ndryshojnë me 60 minuta, organizmi pëson një sërë ndryshimesh, të cilat ndikojnë drejtpërdrejtë në jetën tonë. Ndryshimi i orës shkakton rritje ... Read More

Të dielën ndryshon ora, akrepat shkojnë një orë para

26/03/2019

26 Mars 2019 / 11:37 Të dielën akrepat e orës do shkojnë 60 minuta para. Më 31 mars kur të jetë ora 2 pas mesnate, ... Read More

Sot jemi zgjuar me orën e re, ‘Orën Dimërore’

28/10/2018

Dita e sotme ka nisur me llogaritjen dimërore të kohës, ku akrepat e orës janë kthyer një orë pas.  Ende nuk dihet saktë nëse kjo ... Read More