Tag: Aftësia

Truri më së miri fuknsionon në këtë kohë

17/06/2020

Studimi i kryer në Universitetin Adelaide, ka treguar se, aftësia e trurit të njeriut për të mësuar dhe mbajtur mend, varet shumë nga koha e ... Read More

Makolli: MPMS po punon që të kompletohet në tërësi korniza ligjore për personat me nevoja të veçanta

21/03/2019

Zëvendësministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Vesel Makolli, në punimet e konferencës “Aftësia e Kufizuar Intelektuale në Kosovë”, ka thënë se Kosova është duke avancuar ... Read More

Thënie inspiruese të cilat ju ndihmojnë të besoni në vetvete

06/03/2019

Nëse duhet ta definojmë vetëbesimin në pak fjalë, atëherë mund t’i referohemi si aftësia për t’i besuar vetes për ta arritur një qëllim. Vetëbesimi do ... Read More