Tag: Adonisi

Bashkëshorti i Teuta Krasniqit përdor “reçipetat” e aktores në vend të maskës

26/09/2021

Bashkëshorti i Teuta Krasniqit, Adonisi ka gjetur një zgjidhje tjetër sa i përket maskës. Trajneri i fitnesit ka publikuar një fotografi, derisa shihet se në ... Read More

Adonisi befason Teutën me këtë dhuratë për ditëlindje

27/07/2021

Teuta Krasniqi pranon një dhuratë të veçantë nga Adonisi për ditëlindjen e 39-të. Teuta Krasniqi feston ditëlindjen e 39-të dhe me këtë rast ka marrë ... Read More