Tag: adekuat

Në burgjet e Kosovës mungon stafi adekuat shëndetësor

04/05/2019

Burgjet e Kosovës ende po përballen me probleme të ndryshme. Përveç kontrabandës, numrit jo adekuat të stafit korrektues, as shërbimet shëndetësore nuk del të jenë ... Read More

Komuna e Prishtinës ofron transport për fëmijët me nevoja të veçanta

26/02/2019

Në Prishtinë nga sot, të gjithë fëmijët me nevoja të veçanta, do të kenë shërbim adekuat për transport drejt shkollës dhe anasjelltas. Kështu ka bërë ... Read More