Tag: acideve

 Kur është koha e duhur për të përdorur vajin e peshkut

10/11/2019

Marrja e suplementëve të acideve yndyrore omega-3 është e dobishme për shëndetin e organizmit. Megjithatë, përfitimi i të gjitha vlerave është në varësi edhe të ... Read More

Përfitimet e jashtëzakonshme shëndetësore që merrni nga konsumi i peshkut

10/06/2019

Peshku ka vlera të ulëta të yndyrave të ngopura, e lartë në proteina, dhe burim i shkëlqyeshëm i acideve yndyrore omega 3.Acidet yndyrore Omega 3, ... Read More

Me dietë kundër kolesterolit

19/05/2019

Edhe pse është i rëndësishëm për funksionimin e mirë të organizmit (prodhimin e hormoneve, acideve biliare etj), kolesteroli mund të jetë i dëmshëm për arteriet ... Read More

Pesë ushqime më të yndyrshme se gjalpi

01/03/2019

Gjalpit i ka dalë emri i keq, sepse përmban përqendrim të lartë të acideve yndyrore të ngopura që janë të lidhura me rritjen e presionit ... Read More