Tag: 39të

Adonisi befason Teutën me këtë dhuratë për ditëlindje

27/07/2021

Teuta Krasniqi pranon një dhuratë të veçantë nga Adonisi për ditëlindjen e 39-të. Teuta Krasniqi feston ditëlindjen e 39-të dhe me këtë rast ka marrë ... Read More