Tag: 2246 Me

Nuk kalon interpelanca për Spasovskin

11/03/2019

11 Mars 2019 / 22:46 Me 59 vota “për”, 20 vota kundër dhe 10 të përmbajtur Kuvendi nuk kaloi interpelanca kundër ministrit të Brendshëm, Oliver ... Read More