Tag: 20190415T094338+0200 Një

Dy persona rëndë të lënduar, 24 fatkeqësi komunikacioni gjatë fundjavës në Shkup

15/04/2019

S A 2019-04-15T09:43:38+02:00 Një shofer dhe një bashkudhëtar janë lënduar rëndë, ndërsa nëntë persona kanë marrë lëndime të lehta në 11 nga gjithsej 24 fatkeqësi ... Read More