Tag: 20190411T152659+0200 Shën

Shën Kirili dhe Metodi, pjesë e historisë me Bullgarinë

11/04/2019

Alsat 2019-04-11T15:26:59+02:00 Shën Kirilin dhe Metodin, Maqedonia dhe Bullgaria bashkë mund t’i gëzojnë si pjesë e historisë, është vendosur në mbledhjen e fundit të Komisionit ... Read More