Tag: 20190407T172809+0200 Qytetarë

Shkatërrimi i kallamit, OJQ-të duan të jenë pjesë e inspektimit

07/04/2019

Alsat 2019-04-07T17:28:09+02:00 Qytetarë dhe aktivistë për mbrojtjen e mjedisit në Strugë kërkojnë të përfshihen në procesin e inspektimeve në bregun e liqenit. Ata nuk besojnë ... Read More