Sukses i jashtëzakonshëm i PINT në ditët e para të lansimit të albumit “USA” – MC Kresha dhe Lyrical Son drejt rekordeve

Hip hop grupi PINT mund të thuhet se po përmbush të gjitha pritjet e adhuruesve të hip hopit.

MC Kresha dhe Lyrical Son publikuan më 17 shkurt për ditën e pavarësisë së Kosovës albumin “United State of Albania”.

Albumi u publikua në të gjitha platformat online dhe ka qenë i qasshëm për para-porosi për të gjithë adhuruesit.

AVD Digital ka konfirmuar se bëhet fjalë për një sukses të jashtëzakonshëm dhe një rekord në pritje i shitjeve të albumit nga MC Kresha dhe Lyrical Son.

Albumi “USA” përmban 23 këngë, shumica bashkëpunime me hip hop yje të skenës.

Ky album ka vite që po punohet nga K Master dhe Strike Beatz, e bëhet fjalë për kulmin e cilësisë në hip hopin shqiptar.

Ky album u lansua bashkë me premierën e videoklipit “JBMTQR” të Lyrical Son në bashkëpunim me Llunin që u prit shumë mirë nga publiku.


Në vendin tonë albumi mund të dëgjohet duke u porositur në faqen zyrtare PINT.al dhe albumi vjen direkt e në shtëpi.

Albumi “USA” nga MC Kresha dhe Lyrical Son kështu reprezenton fuqishëm kultin e albumit me CD, duke ruajtur traditën.

Në Evropë dhe botë albumi mund të gjendet tashmë në platformat e dëgjimit iTunes, Spotify, Deezer etj.

/Telegrafi/

TAGS