Suela dhe Flavia çudisin me deklaratën për Saimirin: Një natë njëra, një natë tjetra

Suela dhe Flavia çudisin me deklaratën për Saimirin: Një natë njëra, një natë tjetra

Dy ndër vajzat e ‘Love Story’, Flavia dhe Suela, kanë dhënë një intervistë për ‘Daily Love Story’.Konkurrentet kanë zbuluar më shumë nga karakteri dhe jeta e tyre, si dhe kanë gjetur një zgjidhje për Saimirin. Suela tha se ka rënë dakord me Flavian që Saimirin do ‘e ndajnë’, një natë njëra dhe një natë tjetra.Suela: Meqë kemi hyrë, kemi rënë dakord, kemi mirëkuptimin e njëra-tjetrës, kështu që një natë ti, një natë unë.

Flavia: Kur u ndamë këto na ranë!

TAGS