Studentët bllokojnë Fakultetin e Arteve, kërkojnë kushte më të mira

Studentët bllokojnë Fakultetin e Arteve, kërkojnë kushte më të mira

Parlamenti Studentor së bashku me Këshillin e Studentëve të Fakultetit të Arteve në Universitetin e Prishtinës, sot e kanë bllokuar hyrjen e Fakultetit të Arteve për të kundërshtuar bordin drejtues dhe menaxhmentin e UP-së.

Lexo po ashtu:

Arsye për këtë nga Parlamenti Studentor thonë se është se nuk u morën seriozisht asnjëherë kushtet tejet jo të mira në këtë fakultet, ku mungojnë shumë hapësirat adekuate, materialet dhe shumë gjëra të tjera për punën praktike që bëhet aty. /KP/Telegrafi/

TAGS