S’ka më dilema, zbulohet në cilin muaj të shtatzënisë është gruaja e ‘Mehmet Kosovës’

S’ka më dilema, zbulohet në cilin muaj të shtatzënisë është gruaja e ‘Mehmet Kosovës’

Zbulohet në cilin muaj të shtatzënisë është gruaja e ‘Mehmet Kosovës’.

Aktori turk Kenan İmirzalıoğlu, i njohur për publikun shqiptar si “Mehmet Kosova”, do të bëhet baba për herë të dytë.

Kenan Imirzalıoğlu dhe bashkëshortja e tij, Sinem Kobal, në tetor të vitit të kaluar, u bënë prindër për herë të parë.

Ata u bekuan me një vajzë, të cilën e kanë pagëzuar me emrin Lali dhe si duket kësaj radhe Lali do të bëhet me një motër.

Mësohet se Sinem Kobal, e cila tashmë po shijon mëmësinë, është në muajin e tretë të shtatzënisë.