Si të zbulosh për 10 sekonda a është efektive maska që po mban

Si të zbulosh për 10 sekonda a është efektive maska që po mban

Maska është e domosdoshme dhe e detyrueshme në ditët e pandemisë që bota gjendet.

Po si të jesh 100% i sigurt se ajo që po mban është e efektshme?

Ndi z një qiri dhe fryji.

U shua fla.ka?

Në po, maska s`po e bën punën ashtu siç duhet.

Të njëjtën gjë mund ta bëni dhe me çakmakun.

Mbase e ke dëgjuar edhe më herët këtë provë, por në ras t se e kishe harruar.

Në fund kujto të mbulosh mirë hundën dhe gojën, përndryshe kot që e mban.

TAGS