Si të kuroni sytë e thatë

Kjo do të thotë se duhet të kujdesemi mirë për sytë.

Mirëpo lodhja, orët e gjata para ekranit, ndotja dhe sëmundje të ndryshme mund të ndikojnë në shëndetin e syve.

Këto janë disa nga mënyrat e kurimit:

Merrni Vitamina D.

Hapni dhe mbyllni sytë më shpesh në mënyrë që të pastrohen nga ndotja e mjedisit.

Pini sa më shumë lëngje.

Bëni gjumë të rregulltë dhe të plotë.

Konsumoni acide yndyrore omega 3.

TAGS