Si ta kënaqni të dashurën, me butësi a vrazhdësi?

Si ta kënaqni të dashurën, me butësi a vrazhdësi?

Përkëdheljet, puthjet e buta, ulja në prehër – asaj do t’i pëlqejë shumë

Kur flet për dashurinë, sikur kur flet për rodeo: rrobat patjetër duhet t’i hiqen, ndërsa në lojë puthjet paksa më të forta janë të mirëseardhura.

Ajo gërvisht, kafshon, por herë-herë edhe “rraf” me shuplaka.

A bën që saj t’ia ktheni me të njëjtën masë?

Çfarë të bëni?

Nëse reagon ndaj butësisë suaj me shtrirje të zakonshme dhe të pajetë në krevat, nuk ju mbetet asgjë tjetër por vetëm t’i përvilni mëngët dhe të tregoni kush është mashkulli në këtë “lojë”.

Me atë rast nuk mendojmë në të rëna me shuplaka – kafshimet, tërheqjet për flokësh dhe shtrëngimet e forta janë të preferuara, mirëpo deri në kufij të caktuar.

Nuk bën të bëheni tepër të vrazhdë dhe patjetër duhet t’i ndiqni reagimet e saj.

Mendoni që nuk do të mund t’i kontrolloni veprimet tuaja dhe që nuk mund t’i dini ku janë kufijtë?

Imagjinoni: kur uleni në veturë të re dhe filloni testin e ngasjes, mos e shkelni menjëherë papuçen e gazit deri në fund dhe mos kaloni në dritën e kuqe.

TAGS