Si ta hiqni yndyrën në flokë?

Si ta hiqni yndyrën në flokë?

Gratë dhe vajzat nuk dëshirojnë që kur dalin për shëtitje, flokët t’i kenë të palara pasi mendojnë që nuk duken bukur.

Kjo tendencë e pastrimit u dë.mton më shumë ngjyrën e flokëve që keni, nëse nuk i pastroni shumë shpesh nuk do t’i keni shumë të palara flokët.

Elementi tjetër i cili u mbron flokët është edhe ajo nëse i tha ni ato me thar ëse nga rrënjët deri tek maja.

Posa t’i tha ni flokët preferohet që të blini një sprej që duhet ta vendosni tek rrënja dhe më pas u bëni masazh që të mos keni yndyrë në flokë.

Sprejin do ta gjeni në dyqane për flokë.

TAGS