Si e sheh Delegacioni Shtetëror të ardhmen e dialogut Kosovë – Serbi

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) organizon tryezën me temën “Si e sheh Delegacioni Shtetëror të ardhmen e dialogut Kosovë – Serbi?”.

Në tryezë marrin pjesë bashkëkryesuesit e Delegacionit Shtetëror për dialogun Kosovë-Serbi, Fatmir Limaj e Shpend Ahmeti, me përfaqësuesit e shoqërisë civile, medias dhe korit diplomatik.

Hapjen e kësaj konference do ta bëjë Ambasadori i Zvicrës në Kosovë, Jean-Hubert Lebet.

TAGS