Shyhretja në darkë me nënën, rejën, vajzat dhe nënën

Shyhretja në darkë me nënën, rejën, vajzat dhe nënën

Shyhretja shijon bukën bashkë me nënën, rejën, vajzat dhe nënën.

Shyhrete Behluli në çdo kohë qëndron aktive me ndjekësit që ka.

Ajo me shumë poza kalon në lajm, duke qenë gjithmonë e veçantë, shkruan Kosovarja.

Në këtë imazh të fundit, shihet duke shijuar darkën bashkë me nënën, rejën, vajzat dhe nënën.

Kështu edhe e ka shkruar këngëtarja.

TAGS