Shtëpitë më të këqija që keni parë ndonjëherë në jetë [Foto]

Shtëpitë më të këqija që keni parë ndonjëherë në jetë [Foto]

Falë Hannes Coudenys dhe sigurisht, vetë arkitektëve, Belgjika është bërë famëkeqe për ndërtesat e saj të çuditshme.

Në vitin 2012, Coudenys vendosi të fillojë të dokumentojë veçoritë e arkitekturës belge në një llogari të Instagram të quajtur “Shtëpitë e shëmtuara belge” dhe ka tërhequr vëmendjen e entuziastëve të arkitekturës nga e gjithë bota.

Por me të vërtetë, sa të çuditshme mund të jenë dizajnet shtëpiake? Blogeri kishte vënë re se për disa arsye, belgët kanë një kuptim të ndryshëm të asaj që është arkitekturë e mirë.

Kështu që ai vendosi që ta ndante atë me botën. Coudenys shpjegoi se kur është fjala për arkitekturën, njerëzit në Belgjikë duan të shkojnë kundër rrjedhjes.

TAGS