Shtatzënë apo jo, Georgina Rodriguez publikon videon dhe fotot e reja në bikini

Shtatzënë apo jo, Georgina Rodriguez publikon videon dhe fotot e reja në bikini

Kapitulli i dytë i historisë Georgina Rodriguez & Yamamay: pas fitotove të para me bikini të kuqe, tani mbërrin dhe një video me një komplet intimo bazik.

Një valë e re zemrash të vogla në profilin social të partneres së Ronaldos, këtë herë të shtuara për kureshtinë e fizikut të saj: është apo jo shtatzënë?

Ndoshta vetëm për të zbutur thashethemet e gjeneruara nga rrethanat e dyshuara të lëshuara në stadium, Georgina Rodriguez ka postuar, para kohës së fushatës, foton e re në të cilën ajo konfirmon të jetë fytyra e markës “Yamamay” edhe për vijën e brendshme.

Butësi, e ëlmbël, e bukur, foto të shpejta që nuk i fshehin qoshet e trupit të tij dhe qëndrojnë në fytyrën delikate me tipare mesdhetare, ndërsa pëshpërit “Be confident… be Yamamay“.

Mesazhi për vetëbesimin, pranimin, mirëqenien me trupin e njeriut është përforcuar nga imazhet e modeles, duke përkëdhelur veten.

A doni të shikoni në barkun e Georgina Rodriguez?

TAGS