Shqiptari që po shkëlqen në Vietnam, nuk e gjeti veten në Kosovë

Shqiptari që po shkëlqen në Vietnam, nuk e gjeti veten në Kosovë

Futbollisti shqiptar po shkëlqen në Azi.

Gramoz Kurtaj nuk e gjeti veten te Gjilani dhe ai është rikthyer prapë në Vietnam.

Në ndeshjen e fundit ai ka shënuar dy gola.

Klubi i tij Nam Dinh ka mposhtur klubin Ha Noi me rezultat 3:0. 

Kurtaj ditë më parë u bë pjesë e klubit të ri.