Shpat Kasapi bëhet baba për herë të parë, emri dhe gjinia e bebit

Shpat Kasapi bëhet baba për herë të parë, emri dhe gjinia e bebit

Shpat Kasapi bëhet baba për herë të parë. Lajmin e ëmbël e ka dhënë partnerja e tij Selvija, e cila ka bërë një postim emocionues në rrjete sociale. Vogëlushi erdhi në jetë më 19 janar dhe prindërit e pagëzuan me ermin Roel.


“19.01.2022 ROELI na gezoi me ardhjen e tij në jetë. Faleminderit Allahu i Madhëruar! Shumë dashuri, shumë lot, shumë gjëra na ndodhën për gjatë këtyre 9 muajve. Uroj me gjithe shpirt që çdo prind ta perjetojë ndjesinë e të pasurit një femije.

Falenderim i veçantë shkon për onehospitalmk, qe per gjate 9 muajve me kane qendruar afer ne cdo aspekt, sidomos tani ne lindje, aq mbeshtetje, aq dashuri aq profesionalizem qe kishen sa qe me kane lene pa fjale, pa koment po vec me mendime pozitive dhe me gjithcka te mire nga pas.

Faleminderit dr.irenagosheva you are a doctor but a queen doctor and you know what I mean. Thank u for everything!”,  – shkruan partnerja e këngëtarit të njohur.