Shkurte Gashi tregon çfarë nuk i pëlqen tek burri i saj

Shkurte Gashi tregon çfarë nuk i pëlqen tek burri i saj

Si të tjerët, edhe Shkurte Gashi iu ka përgjigjur pyetjeve në “Haje ose Thuaje” në emisionin NIN në Klan Kosova.

Në këtë rubrikë, ajo tregoi se çfarë nuk i pëlqen tek burri i saj dhe zbuloi momentin më të sikletshëm që i ka ndodhur në karrierë.

Ndiqni videon më poshtë.

TAGS