Shikoni se çfarë ndodh në enëlarëse kur e aktivizoni

Shikoni se çfarë ndodh në enëlarëse kur e aktivizoni

Është interesante të shihet si duket ajo, si zhduken mbetjet e ushqimit nga enët dhe ato bëhen plotësisht të pastra.

Gjithmonë më ka interesuar se çfarë ndodh në enëlarësen time kur mbyll derën dhe aktivizoj larjen.

Problemi më i madh me rastin e xhirimit kanë qenë për mua temperatura dhe bateria në kamerë – ka shkruar njeriu i quajtur Bito, i cili publikon video-xhirimin në YouTube.

Shikoni se çfarë ndodh në enëlarëse pas mbylljes së derës dhe aktivizimit të aparatit:

TAGS