Shikojeni si e kap me duar ujkun e tmerrshëm

Shikojeni si e kap me duar ujkun e tmerrshëm

Një video interesante vjen nga Mongolia, në të cilën shihet një gjuetar duke mbajtur në duar një ujk, i cili më herët kishte rënë në kurthin të cilin e kishin vendosur gjuetarët, transmeton InfoKosova.

Edhe pse ky akt është kritikuar ashpër nga mbrojtësit e kafshëve të egra, pasi ujku kishte plagë në këmbët e pasme, prapë duhet pasur guxim të madh për ta kapur me duar këtë bishë, e cila për pak sa nuk e kafshon gjuetarin./InfoKosova/

Shiko Fotot dhe Videon:

Pic shows: Moment a badly injured wolf is grabbed by a hunter and held up by his ears so that the man can get a decent photograph. This is the shocking moment when a badly injured wolf is grabbed by a hunter in Borat country in Kazakhstan and held up by his ears so that the man can get a decent photograph. In the footage which was shot in Eastern Kazakhstan, the blood from the bullet that struck the wolf can be seen staing the fur on its hind quarters. And despite its pain the wolf tries to bite the man, who nevertheless holds on to the dying animal before forcing it to the ground, and then apparently strangling it with his bare hands. The hunter was identifed as Erzhan Aga who is well known as being hunter specialised in tracking down and killing walls under licence from local authorities. He is pictured dressed in traditional clothes as he holds the wolf in the air before apparently killing it a short while later. There are estimated to be around 30,000 wolves living in Kazakhstan, and the population is not protected although hunters need to be licensed to shoot them. (ends)

TAGS