Shikojeni me vëmendje dhe na tregoni a po shkon a është duke ardhur kjo vajza

Shikojeni me vëmendje dhe na tregoni a po shkon a është duke ardhur kjo vajza

Një iluzion optik ka ardhur së fundmi.

Aty shihet një vajzë me një kali.

Por pyetja është kjo: A është duke shkuar apo duke ardhur kjo vajza?

Iluzionet optike shpesh janë konfuze dhe të vështira.

Dhe, për shkak të disa prej tyre njerëzve madje grinden, por në fund të fundit, ato ende na argëtojnë, dhe në një moment, na mësojnë për trurin tonë dhe perceptimin mashtrues.

Disa ditë më parë, në Twitter u shfaq një fotografi që mashtroi shumë, duke shfaqur një kalë dhe një vajzë.

“Vajza po vjen, apo shkon”, pyeti një komentues.

TAGS