Sëmundja e rëndë e ka rënduar shumë nënën e Atdheut

Sëmundja e rëndë e ka rënduar shumë nënën e Atdheut

Atdhe Xheravina, ka qenë njëri nga pjesëmarrësit e emisionit të dashurisë, Përputhen.

Djaloshi nga Gjakova, me bukurinë dhe shkathtësinë e tij bëri për vetë shumë vajza dhe u bë njëri nga konkretët më të komentuar, shkruan ORAinfo.

Tani jetën e tij ai po vazhdon mes Gjakovës dhe Tiranës, ku në kryeqytetin shqiptar ka hapur shumë biznese private dhe shumë fitimprurëse.

Por, jeta e Atdheut nuk është aq perfekte, pasi nënë e tij po vuan nga sëmundja e kancerit.

Është pikërisht atdheu ai që po qëndron afër nënës së tij në këto ditë të vështira. Ai ka publikuar njl foto ku shihet duke e përqafuar të shtrenjtën e tij./ORAinfo/