Së shpejti dasëm, Rezarta Shkurta jep lajmin e bukur dhe tregon unazën e propozimit

Së shpejti dasëm, Rezarta Shkurta jep lajmin e bukur dhe tregon unazën e propozimit

Rezarta Shkurta mori propozim të dytë për martesë nga bashkëshorti i saj, Ermal Hoxha, teksa ndodhin me pushime në Dubai, një vit më parë.

Ditën e sotme, Rezarta përmes një postimi në “Instagram”, ka treguar unazën mahnitëse që I ka dhuruar Ermali dhe shkruan: “Përgjithmonë Po”.

Me anë të kësaj fotoje, Rezarta na ka treguar se dasma është afër. “Wedding vibes”- shton Rezarta.

Nga martesa disavjeçaredyshja kanë një vajza 6-vjeçe të quajtur Hera dhe tani janë më të lumtur se kurrë.

TAGS