Sa më shumë aktivitete ditore për të larguar stresin

Sa më shumë aktivitete ditore për të larguar stresin

1-Të kërkoni ndihmë

Kudo që ndodheni dhe me çfarëdo ngarkesë të jeni do ishte mirë të mos e mbanit të gjithën për vete, por të kërkonit ndihmë. Diçka e tillë do ju ndihmojë të ulni nivelin e stresit.

2-Të flini mjaftueshëm gjumë si dhe të kryeni aktivitet fizik

Në rutinën tuaj duhet patjetër të respektoni këto pika nëse dëshironi që të ulni nivelin e stresit, gjumi, ushqimi dhe aktiviteti fizik janë pika kyçe për diçka të tillë.

3-Mos u përfshini në thashetheme

Do të ishte mirë që nëse keni një koleg në zyrë i cili flet keq për të gjithë të tjerët, të mos qëndroni shumë me të. Nëse e bën diçka të tillë me kolegët e tjerë patjetër që e bëjë edhe me ju.

4-Mos u ankoni

Nëse ankoheni gjatë gjithë kohës nuk do të mund të gjeni paqe apo qetësi për veten tuaj. Përpiquni ti merrni gjërat me më shumë pozitivitet.

TAGS