Sa duhet të jetë diferenca në moshë për një lidhje të gjatë?

Sa duhet të jetë diferenca në moshë për një lidhje të gjatë?

Studiuesit analizuan plot 3.000 persona dhe u vu re se sa më e madhe të jetë diferenca në moshë aq më shumë rritet mundësia për ndarje.

Kështu kur partneri është 5 vite më i madh, çifti ka 18% mundësi me shumë për ndarje sesa dy persona me moshë të njëjtë.

Kur çifti ka një diferencë 10 vjeçare, mundësia për ndarje rritet me 40%.

Po ata që kanë 20 vite diferencë?

Sipas studimit ata janë të pashpresë sepse rreziku për ndarje shkon në 95%.

Po cila është atëherë diferenca e duhur në çift për një lidhje sa më afatgjatë?

Studimi i fundit tregon se diferenca duhet të jetë vetëm 1 vit.

Gjithsesi këto janë thjesht disa të dhëna.

Ka shumë të dashuruar që edhe pse mund të kenë 5 apo 20 vite diferencë moshë mund të jetojnë të lumtur, pasi çdo çift funksionon në mënyrë të ndryshme./Kosovarja

TAGS