Ryva Kajtazi i bën një dhuratë të çuditshme frizerit të saj

Ryva Kajtazi i bën një dhuratë të çuditshme frizerit të saj

Ryva Kajtazi ja bënë këtë dhuratë frizerit të njohur, Kacit.

A e keni ditur që këngëtarja e njohur kosovare, Ryva Kajtazi, është kuzhiniere shumë e mirë?

Ajo, e ka kuzhinën pasion, madje gatuan në perfeksion, shkruan kosovarja.

Miq të afërt të këngëtares tregojnë se ajo ja ka anën për gatime tradicionale, moderne, por edhe për ëmbëlsira dhe koktele.

Një tjetër pikë e fortë, është dekori që u bënë gatimeve të saj.

Ruva, ja ka dërguar si dhuratë një tortë të bërë me duart e saj, Kacit, bashkëpunëtorit dhe mikut të saj.

Ky i fundit e ka pranuar dhe treguar me kënaqësi befasinë e Ryves.

TAGS