Rudina Magjistari niset me pushime në Turqi, por ja çudia në aeroport

Rudina Magjistari niset me pushime në Turqi, por ja çudia në aeroport

Rudina Magjistari ka nisur pushimet e verës. Moderatorja ka zgjedhur të pushojë jashtë vendit, por duket se ajo është çuditur teksa ka parë situatën tek aeroporti “Nënë Tereza”.Ndonëse kohë pandemie dhe kufijtë janë mbyllur për shqiptarët, në aeroport ajo është ndeshur me një numër të madh turistësh. Rudina kishte si destinacion Turqinë, por duket se edhe shumë të tjerë kanë qenë se bashku me të.

Në fotot e postuara nga prezantuesja në Instagram, shihet një numër i madh turistësh.  ka vendosur të pushojë disa ditë jashtë Shqipërisë.

TAGS